Ugrás az oldal tetejére

Injekciós zsírbontás - Vélemények


Alexandra

1 kezelés után!

Mariann, Budapest

Gondolkoztam mit írjak....semmit :) a képek magukért beszélnek az 1. és 2. kezelés után készültek. 


Nem photoshop! (..ja és két mérettel kisebb a nadrágot hordok, mint 2 hónappal ezelőtt)

 

Kinga, Budapest

"Nekem a fő problémám a derék tájon jelentkező illetve a has elülső részén lerakódott zsirpárnák voltak. 4 alkalom alatt szinte teljesen eltűntek a bőröm feszes lett. Köszönöm a szakértelmet és a profi munkát a Forma Bontó Medical csapatának."

 


Erika (38 éves), Budapest


“3 gyermekes családanyaként próbáltam ki az injekciós zsírbontást valójában végső elkeseredésemben.

A második gyermekem megszületése után kb. 17 kg felesleg és makacs narancsbőr, megszakadt bőr maradt. Kipróbáltam mindenféle csodakrémet, kapszulát, különféle testkezelésekre jártam, ahol csak a pénzemet és az időmet rabolták heti háromszor. Sajnos sem centiben sem kilóban nem volt változás, pedig ígérték a látványos eredményt.

Az injekciós zsírbontással már az első alkalommal éreztem, hogy na végre, ez más mint a többi! A 3. kezelés után nem csupán centiben éreztem a változást, hanem a narancsbőröm is a felére csökkent, a lógó, csíkokkal teli hasam pedig feszesedésnek indult.

Most tartok az 5. kezelésnél és az eredmény minden képzeletemet felülmúlta! Addig folytatom, amíg nem férek bele a szülés előtti ruháimba. Mindenkinek kitartást, megéri!”

 

Beáta (53 éves), Nyíregyháza


“Az én történetem elég szokványos. A tömérdek stressz és az ülőmunka átkaként nagyon hamar elveszítettem a korábban karcsú, feszes testalkatomat. A fáradságot általában késő éjszakába nyúló evéssel kompenzáltam. Meg is lett az eredménye: plusz 14 kg felesleg, megnövekedett has, kiszélesedett csípő. Akkor olvastam az injekciós zsírbontásról, mikor már mély depresszióba zuhantam. Előtte próbáltam diétázni, le is ment 4-5 kg, de a hasamról nem akart megmozdulni a háj sehogy. Gondoltam ide célzott megoldás kell, amelyet az injekciós zsírbontás ígért. Elmentem az esztétikai rendelőbe Nyíregyházán, ahol készséggel álltak rendelkezésemre és elmondták a kezelés menetét. Elsőre féltem az injekciótól, de megnyugtattak, hogy semmilyen fájdalmat nem fogok érezni. Így is lett! Az első kezelést a hasamon kezdtem, gondoltam, ha itt nem hat, akkor minek próbálkozzak tovább? A hasamon már az első héten éreztem, hogy az addigi keménység elkezdett fellazulni, puhább lett. Majd megijedtem, mert a 2. kezelés után még nagyobbnak láttam a hasam, mint korábban! Azonnal hívtam a rendelőt, de megnyugtattak, hogy ez normális, mert felbontották az addigi kemény zsírt, az lazább lett, és ezt érzem, látom magamon. És láss csodát, a harmadik héten tényleg kiürült a kezelés során felbontott zsír és már látható volt az eredmény. Most készülök a 3. kezelésre és úgy döntöttem a fenekemen is elvégeztetem. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert szuper a változás! Igaz kell hozzá 2-3 alkalom, hiszen csodák nincsenek. De most már folyamatosan látom az eredményt, amit ígértek és amiért fizetek!”

 

Zsanett (23 éves), Budapest


“Kipróbáltam az injekciós zsírbontást és egyáltalán nem bántam meg. Annak ellenére, hogy próbálok egészségesen étkezni, mozgok rendszeresen, mégis az 54 kilómhoz a makacs narancsbőr ott éktelenkedett a combomon és a fenekemen. Korábban próbálkoztam én is testkezelésekkel, kavitációs ultrahanggal, de nem segített semmi igazán. Ugyan feszesebb lett a bőröm, de a narancsbőr maradt. Az injekciós zsírbontással ez 3 alkalom után eltűnt!!! Hurrá! Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

 

Gábor (45 éves), Budapest


“Férfi létemre, leküzdve a tűfóbiámat vállalkoztam az injekciós zsírbontásra, amelyhez kiegészítésképpen ajándékba kaptam kavitációs ultrahangot. A hasamból szerettem volna lefaragni pár centit, ami sajnos a heti 3 edzéssel sem sikerült. Jó a mozgás testnek, léleknek, de az én bekeményedett sörhasamnak olaj volt a tűzre az izmosítás. Elmentem az első kezelésre és szkeptikusként nem vártam tőle semmit. Engem ért a legnagyobb meglepetés, amikor már az első kezelés után a kemény sörhasam lazulásnak indult, sőt már némi változást is láttam. És ami meglepő, hogy a kemény gyúrás eredménye sem maradt el, hiszen érzem végre a hasizmomat is. Most járok a 4. kezelésnél és azt hiszem folytatom, amíg lehet. Köszönöm, hogy visszaadtátok az önbizalmam!”

 

Kata (39 éves), Debrecen


“Elsőnek a kavitációs ultrahanggal próbálkoztam a rendelőben, mert drágának találtam az injekciós eljárást. De rájöttem, hogy olcsóbb jóval, mint hetente 2x járni alakformáló kezelésekre, ami kb. 60 ezerbe került havonta, meg 20 órámba. Részt vettem 4 ultrahangos kezelésen, de nem akart megindulni a fogyás. Bár elmondták őszintén, hogy a kavitációs ultrahang az én problémámon nem fog segíteni. Összetett, lerakódott zsír, hepe-hupa itt is, ott is, szülés utáni megereszkedett bőr, stb… Végül az injekciós zsírbontással próbálkoztam, ami végre beindította az addig hozzám nagyon ragaszkodó zsírpárnáimat. Most tartok a 6. kezelésnél és nem várt eredményt hozott. 2 mérettel kisebb ruha, 90%-al feszesebb bőr és eltűnt a narancsbőr is! Köszönöm, hogy a Forma-Bontó Med Csapata őszinte volt hozzám és nem ringattak hiú reményben más kezelésekkel kapcsolatban. A problémámra ajánlott megoldás tényleg használt! További eredményes munkát kívánok Nektek!”

 

Annamari (29 éves)

"Nagyon örültem mikor rátaláltam erre a kezelésre, a testalkatommal nincsen probléma, engem a borzasztó narancsbőröm zavart. Kipróbáltam mindenféle krémet, testkezelést, ultrahangot de semmi nem segített. Az injekció hihetetlenül látványos módon csökkentette a narancsbőrt a karomon és a combom belső részein. Ezen felbátorodva elkezdtem rendszeresebben étkezni, „normális” ételeket ettem, és megittam a napi 2 liter folyadékot is ahogy ajánlottátok.A harmadik kezelés után a narancsbőröm teljesen megszűnt, hála nektek! Mindenkinek csak ajánlani tudom.. "

 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!