Ugrás az oldal tetejére

Injekciós zsírbontás - Gyakori kérdések


1. Fájdalmas-e maga az eljárás?

Maga az injekciós zsírbontás nem jár fájdalommal. Egyes testrészeken, ahol a kötőszövet gyengébb, érzékenyebb lehet. A beavatkozás rendkívül kicsi és vékony tűvel történik, speciális pisztoly segítségével. A szúrás mélysége függ attól, hogy milyen mélységű a zsírlerakódás. Az első kezelés után jelentkezhet izomláz szerű érzés, mivel akkor bontjuk a mélységi zsírréteget.

 

2. Hány szúrásból áll a beavatkozás, az injekciós zsírbontás?

Attól függ, hogy mennyi hatóanyagot injektálunk be.

 

3. Hogyan távozik a szervezetből a felbontott zsír és a hatóanyag?

Az injekciós zsírbontás során befecskendezett hatóanyag hatására felbontott zsír a nyirokkeringésen keresztül vizelet, széklet formájában ürül ki.

 

4. Mennyi hatóanyag szükséges egy zsírbontó kezelés alkalmával?

A hatóanyagok mennyisége attól függően változik, hogy mennyi zsírlerakódás van a vendégen, valamint a kezelt területek számától és nagyságától.

 

5. Hány alkalom szükséges ahhoz, hogy látványos legyen az eljárás, valamint az első kezelés után milyen változás várható?

Attól függ , hogy mekkora és milyen mélységű zsírfelhalmozódásról van szó. Hiszen az injekciós zsírbontás kulcsfontosságú hatása az, hogy az első kezelés alkalmával a bekeményedett mélységi, lefogyhatatlannak tűnő zsírokat kezdi el felbontani. Emiatt nagyban függ a kezelések száma attól, mekkora a zsírfelhalmozódás. Az első kezelés után 10-14 nap elteltével már érezhető és látható az injekciós zsírsejt roncsolás hatása. A kemény részek fellazulnak, valamint elkezd ívesedni a kezelt testfelület körvonala.6. Az eljárás hatásos-e cellulit, narancsbőr, fogyási, nyúlási csíkok kezelésében, valamint a bőr feszesítésében?

Nagyon hatékony, hiszen fokozatosan bontja a felesleges lerakódásokat, valamint az egyénre szabott hatóanyagok használata során nagy mértékben regenerálódik a kötőszövet, amelynek következtében a bőr állapota fokozatosan javul.

 

7. Milyen időközönként kell az injekciós zsírbontást ismételni?

3-4 hetente egy alkalom elegendő.

 

8. Milyen betegségek esetében nem alkalmazható a kezelés?

Aktív daganatos megbetegedés, autoimmun betegség, nem kezelt magas vérnyomás, lázas állapot, gyulladt bőrfelület, zsíranyagcsere zavar, nyirokkeringés súlyos zavara esetén.

 

9. Mennyi ideig tart egy zsírbontó kezelés?

A kezelés időtartama 35-50 percet vesz igénybe.

 

10. Kezelés után van-e teendőm?

Az injekciós zsírbontást követően mindennapi tevékenységeit nyugodtan végezheti. A kezelés követően 1-2 napig kerülendő az erős napsugárzás, a szolárium, a szauna és a meleg nedves környezet. Zuhanyozni a kezelés után 3-4 óra elteltével már lehet.

 

GALÉRIA

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!