Ugrás az oldal tetejére

Alidya kezelés narancsbőr ellen


 

 

Újdonság! Már rendelőnkben is elérhető a világújdonság narancsbőr kezelő, cellulit bontó injekció: az Alidya! 

 

Aki valaha vágott már bele küzdelembe a narancsbőr ellen, az megtapasztalhatta, mennyire makacs problémáról is van szó. Az újabbnál-újabb kezelések sajnos többnyire csupán mérsékelt sikerrel kecsegtettek – egészen mostanáig!

Pasquale Motolese olasz plasztikai sebész professzor ugyanis behatóan tanulmányozta a cellulit anatómiáját és keletkezésének okait, végül új felfedezéseit egy rendkívül hatékony csodafegyverben kamatoztatta: kifejlesztette az Alidya cellulitbontó injekciót a narancsbőr kezelésére.

 

Hogyan segít az Alidya a narancsbőr eltüntetésében?

A kötőszövetbe juttatott narancsbőr elleni hatóanyag-koktél simább, narancsbőr-mentes bőrfelszínt eredményez, mivel az Alidya speciális és egyedülálló összetétele egyszerre kezeli a narancsbőrt kiváltó okokat: az elégtelen mikrokeringést, a lerakódott toxinokat, a szöveti károsodást. Megköti a méreganyagokat, lúgosít, fokozza a szövetek nyirokkeringését és javítja a szövet szerkezetét.

 

Hogyan történik az Alidya kezelés?

A narancsbőr elleni hatóanyagot apró szúrások formájában (pici tűvel vagy mezoterápiás pisztollyal), 4-6 mm mélységbe juttatjuk.

Mivel a szúrás mélysége viszonylag csekély, csupán minimális kényelmetlenséggel jár az Alidya narancsbőr kezelés. Ha valaki érzékeny, természetesen a területet felszíni érzéstelenítő krémmel előkezelve történik a beavatkozás.

A kívánt eredmény eléréséhez szükséges kezelések száma egyéntől és a narancsbőr fokától függően 7 -12 alkalom. A kúra végeztével 30 nap múlva egy fenntartó injekciózás javasolt, amellyel tartóssá tehetjük az elért eredményt. A kúra évenként ismételhető, a kezelés eredményei gépi nyomásterápiás kezeléssel fokozhatóak.

Az eddigi tapasztalatok alapján a páciensek csaknem 100%-os elégedettségről számolnak be. Tartozzon Ön is közéjük! Foglaljon időpontot egy személyes, kötelezettségmentes konzultációra!

 

Mondjon búcsút a narancsbőrnek!

 

Fogyni szeretne, mégis hízik, és már nem tudja, mit tegyen?

Segítünk!  Mit tehet, ha a narancs és a karfiol már nem csak a hűtődben lapul? Van, akinek a kilókkal van problémája, másoknak a kontúrokkal, ismét másoknak az állaggal. Ugyanígy az érvek is változatosak, hogy miért nem megy. Önnek is van hasonló gondolata? Nincs idő mozogni, vagy túlságosan szereti a hasát és nehezen mond le a finom falatokról? Esetleg lelassult az anyagcseréje? Képzelje el azt a helyzetet, amikor az évezredes tudományok, a mai kor technikai lehetőségei és a személyes gondoskodás összefognak az Ön érdekében azért, hogy rövid időn belül végre jobban érezhesse magát a bőrében!

 

Megfelelő hatóanyagok segítségével a makacs narancsbőr eredményesebben kezelhető! Jelentkezzen be mielőbb injekciós zsírbontásra!

Ideje elbúcsúzni a narancsbőrtől!

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!