Ugrás az oldal tetejére

Mikrodermabrázió - Gyémántfejes bőrcsiszolás

Mikrodermabrázió - Gyémántfejes bőrcsiszolás

A mikrodermabrázió jelenleg a leghatékonyabb bőrcsiszolás,
melynek során a bőr legfelső, elhalt hámrétegét távolítjuk el.

 

MILYEN BŐRPROBLÉMÁKRA ALKALMAZHATÓ?

 • Akne
 • Aknés sebhelyek
 • Öregedési foltok
 • Bőrmegnyúlás jelei
 • Finom vonalak és ráncok
 • Nap által károsított bőr
 • Egyenetlen bőr textúra
 • Durva bőr textúra
 • Bőr pórusok méretének minimalizálása
 • Bőr tónusának megfiatalítása

 

MILYEN JAVULÁS TAPASZTALHATÓ?

Javulás már az első alkalom után tapasztalható, a bőr puhább tapintású, üdébb színű, szinte "lélegzik". Ahhoz azonban, hogy a bőr felszínéről a szükségtelenül megvastagodott, elhalt réteget eltávolítsuk, több alkalomra van szükség. A kezelések előrehaladtával tapasztalni fogja, hogy bőre szinte újjászületik, simább puhább tapintásúvá válik. A kozmetikai krémek, készítmények felszívódása, hatása lényegesen eredményesebb lesz. Mitesszeres bőr esetén a kellemetlen, zsíros hatás eltűnik, csökken. A pigment foltok eltűnnek, halványodnak.

Arcunkat és a testünket borító bőrfelületen lévő elhalt sejtjeinket testünk folyamatosan  pótolja, új sejtek létrehozása által. A mikrodermabráziós kezelés felgyorsítja ezt a folyamatot azáltal, hogy pillanatok alatt eltávolítja ezeket az elhalt sejteket,  ezáltal jelentősen felgyorsítja az új, friss bőrsejtek kialakulását.

Ez azt jelenti, hogy frissebbnek és egészségesebbnek tűnik a bőr, valamint ha a mikrodermabráziós kezelést több alakalommal megismétlik, a sejtek állandó megújulásának eredményeképpen csökkennek a ráncok, hízási csíkok, (stria) és hegek.

Különösen fontos ez az évek előrehaladtával, mivel ez a hámlási folyamat fokozatosan lelassul, ezáltal a bőr megvastagszik, szárazabb érzetet kelt. A bőrfelszín megvastagodása előfordulhat fiatalabb korban is, főképp a zsíros bőrtípusok velejárója, de különböző bőrbetegségek is okozhatják.

A mikrodermabrázió ennek a megvastagodott, elhalt hámrétegnek a precíz lecsiszolásával segíti a bőrt, a normális vastagságú védőréteg kialakításában, így bőrünk látványosan megfiatalodik.

A mikrodermabrázió tehát önmagában is egy eredményes bőrmegújító kozmetikai kezelés.

Emellett a mikrodermabráziót követően lényegesen könnyebben tudnak bejutni a kozmetikai hatóanyagok a mélyebb rétegekbe, mivel a felső, elhalt hámréteg nem akadályozza bejutásukat, és nem szívja fel az értékes összetevőket. Ezért a  kozmetikai kezelések (tű nélküli mezoterápia (elektroporáció), iontoforézis, sonoforézis, ultrahang,, stb.) hatékonyságát hihetetlen mértékben fokozza, ha a kezelés előtt mikrodermabráziót végzünk.

 

HÁNY ALKALOM SZÜKSÉGES?

Annak érdekében, hogy jelentős eredményt érjünk el, alá kell magunkat vetni egy kezeléssorozatnak. Ez bárhol 4-12 mikrodermabráziós kezelést jelent, nagyjából heti gyakorisággal ismételve a kezeléseket. A kezelések száma elsősorban az adott bőr állapotától függ. A mikrodermabrázió hatásai hosszan tartóak, de nem véglegesek. Ha egy teljes kezeléssorozat után elérjük a kívánt eredményt, rendszeres utókezelés javasolt 2-3 havonta, hogy megőrizzék azt

 

GYÉMÁNTFEJ ÉS AZ ALKALMAZÁS

A bőrcsiszolás legmodernebb formálja a gyémántfejes mikrocsiszolás. A gyémánt mikrodermabráziós rendszernél nincs szükség kristályokra. A hámlasztás akkor megy végbe, amikor a gyémántszemcséket tartalmazó fejet az egyenletes, szabályzott vákuum odaszívja a bőrhöz, majd a kezelőfejet az előírt irányokban mozgatva a kozmetikus a gyémántszemcsék segítségével ledörzsöli az elhalt hámréteget. Ezt követően a készülék az elhalt sejteket leszívja a bőr felszínéről.  Az eljárás során nincs szükség egészségkárosító, vagy egyéb anyagok használatára, így a kezelés során a páciens tökéletes biztonságban érezheti magát.

Ezen eljárás során először a kozmetikus kiválasztja a bőr vastagságának megfelelő gyémántszemcse méretű csiszolókorongot.  Majd beállítja a vákuum erősségét, melyet a kezelés közben is bármikor könnyen módosíthat.

A gyémántfejes mikrodermabrázióval érhetjük el a legnagyobb hatékonyságot, minden egyéb kellemetlen mellékhatás nélkül.

 

Jelentkezzen be!

+36 70 623 9401

 

Mit kell tudni a kezelésről?

 Mivel a mikrodermabráziós kezelés teljesen fájdalommentes, nincs szükség fájdalomcsillapítóra. Valószínűleg a mikrodermabrázió legnagyobb előnye a többi alternatív bőrkezeléssel szemben, hogy a vendég a kezelést követően azonnal folytathatja a napi teendőit. A kezelés közben Ön egy kellemes masszázsérzetet fog érezni, ami a  vákuumhatás következménye.


 • Nyáron, mert a fokozott UV- sugárzás miatt pigmentálódhat a bőr
 • Akne, ekcéma, és egyéb a bőr gyulladásos, fertőző állapotai esetén
 • Lázas állapot, betegségek
 • Cukorbetegség
 • A bőrt átmenetileg vékonyító gyógyszerek, pl. Roacuttan szedése esetén

Árak
Mikrodermabrázió arcon
6 200Ft

Mikrodermabrázió arcon, nyakon dekoltázson
8 200Ft

Mikrodermabrázió háton
9 200Ft - 10 300Ft
Üdébb, puhább tapintású bőr Mikrodermabrázió - gyémántfejes bőrcsiszoló kezeléssel
KÉRJEN INGYENES VISSZAHÍVÁST

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!