Ugrás az oldal tetejére

Mezoforte Duo Plus Bőrfeszesítés

Mezoforte Duo Plus Bőrfeszesítés

Mezoforte ® Duo Plus csúcstechnológiák esszenciája az arckezelésekben

Tű nélküli mezoterápia a ránctalanító-bőrfeszesítő kezelésekhez,
egyedülálló hatékonysággal az egyedi fejlesztésnek köszönhetően!

 

Dr. Derm Equipment által kifejlesztett Mezoforte ® Duo Plus az elektroporációs kezelés mellett már arcfeszesítő RF kezelésre is lehetőséget nyújt. Így két technológiát kínálunk egy készülékben. A MEZOFORTE Duo Plus a tű nélküli mezoterápiás módszert alkalmazó mezoforézis és rádiófrekvenciás kezelést kínálja. A 21. század legújabb fejlesztésű csúcstechnológiás gépe bőrgyógyász ajánlásával.

 

Elektroporáció pulzáló elektromágneses térrel

Az elektroporációt először az orvosi praxisban, elsősorban hatóanyag-kutatási területen alkalmazták. A tű nélküli mezoterápiaként is említett módszer később a kozmetikában is megjelent. A Dr Derm Equipment előrejelzései szerint a módszer a 21. század elektrokozmetikáját éppúgy meg fogja reformálni, mint az ultrahang a 90-es évek derekán. A lipidbarrier elektromágneses hatásra létrejövő sztatikus feltöltődése valódi hatóanyagcsatornák kialakulását eredményezi. A hám védőrétegének ellenállását ilyen módon leküzdve , az eddiginél nagyobb méretű molekulák bejuttatása is lehetővé válik, miközben a penetrációs mélység is megnő.

Az elektroporáció elvén működő készülék által kibocsátott speciális elektromágneses hullámok az igen vékony és finom mezoterápiás tű által a bőr szarurétegén (barrier) szúrt csatornákhoz hasonló, ám szabad szemmel nem látható, de valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül a bőrre felvitt bármely hatóanyag egyedülállóan hatékony módon penetrál a bőrbe összehasonlítva más felszívódást növelő módszerekkel. A bejuttatott hatóanyagoknak megfelelően különböző típusú kezeléseket tudunk végezni pl. anti-age, vitaminos, fehérítő kezelést. A rádiófrekvencia használatával az energia egyenletes területen melegíti az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület kevésbé melegszik fel. A természetes szöveti ellenállásnál keletkezett hőt az áramlás belsejében egy elektromos erőtér biztosítja. A keletkezett hő fokozza a sejt belsejében az oxigén szétterülését és hosszútávon elősegíti a fibroblastok működését. A hő következtében a rugalmas és kollagén rostoknál un. „shrinking” hatás jelentkezik, mely jól látható feszesedést eredményez.  A Dr Derm Equipment által fejlesztett új MEZOFORTE® Duo Plus készülék egyik kezelőfeje a tű nélküli mezoterápiás módszert alkalmazó mezoforézis® kezelést kínálja. A kezelés során a bőr szinte beszippantja a felületére felvitt aktív molekulákat. A rádiófrekvenciás kezelőfejével az arcbőr látványos feszesítését végezhetjük biztonságos módon. A bőr túlmelegedését a kezelőgépnél a Computerized Temperature Control of Radiofrequency (CTCRF) technológia biztosítja, mely segítségével a készülék egy szenzor által folyamatosan kontrolálja a bőr hőmérsékletét, így a bőr nem éghet meg.

 

Azonnali látványos hatású bőrfeszesítő, mely a kollagénindukció révén igen hosszú távú eredményt nyújt.

 

A Dr Derm rádiófrekvenciás kezelőfeje fájdalommentesen juttatja az energiát a bőrbe, s egyenletesen forrósítja fel az írhát és a bőralját, miközben a bőrfelület kevésbé melegszik fel. A természetes szöveti ellenállás következtében keletkezett hő fokozza a sejtek belsejében az oxigén felhasználását és hosszú távon elősegíti a  fibroblasztok működését. A bipoláris kialakítás révén a kezelés az arc zsírszövetére , mely a bőr alápárnázottságát adja nincs hatással. Az egypólusú eszközök zsírszövetre kifejtett fogyasztó hatása, mely az arc volumenvesztését okozza,a Dr Derm arckezelései során ismeretlen fogalom.

 

A távol-keleti gépek helyett melyek eredete és hatékonysága sok esetben bizonytalan kimenetelű, válassza a magyar kutató orvosok és bőrgyógyász által fejlesztett csúcstechnológiás, kiváló minőségű és megbízható gépekkel végzett kezeléseket az igazán látványos eredményért!

 

A rádiófrekvenciás kezelés a bőr kollagénjének azonnali összehúzódása miatt látható eredményt garantál. A hialuronsavas elektroporáció alápárnázza a bőrt, így csökkentve a ráncokat.

  • Az arc kontúrja oválisabbá válik
  • Az állkapocs mentén a lógás enyhül
  • Csökken az arc volumenhiánya
  • A nasolabialis redő feltöltődik
  • A ráncok eltűnnek vagy enyhülnek
  • A kerámia kezelőfejnek köszönhetően elkerülhető a hagyományos fém elektródával szerelt  kezelőfejeknél megjelenő fémallergiás reakció, kiütések, irritáció.

 

ELEKTROPORÁCIÓ- TŰ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIA

​Világújdonság a kozmetikai kezelésekben!

Fájdalommentes ránckezelés, mely már az első alkalom után is látványos!

Megérkezett a Nobel-díjas felfedezés alapján kifejlesztett professzionális kezelési eljárás, a tű nélküli mezoterápia alapján működő elektroporációs kezelés. A beavatkozás teljes mértékben fájdalom nélküli, allergia- és mellékhatás mentes.

​Kimutatták a sejtmembránokban a protein és az aquagén csatornákat (aquaporin-2), amelyeket speciálisan modifikált rádiófrekvenciával meg is tudtak nyitni. Így sejtszintű penetrációt hoztak létre nemcsak a hámban, hanem a bőr alatti mély szövetekben is. A megnyitott csatornák segítségével a sejtekbe a legkülönbözőbb ionos és nem ionos, különböző méretű víz- vagy zsíroldékony anyagok bevitele vált lehetővé nagy mennyiségben (0,25g-1,5g percenként).

A felfedezés forradalmasította a lokális hatóanyag-bevitelt, eredményesebb, mint az iontoforézis, hatékonyabb, mint az ultrahangos sonoforézis, és több mint a tűs mezoterápia, amelynél a hatóanyag bejutása biztosított ugyan, de a sejtszintű anyagfelvétel nem. Gyorsul a hámon, a faggyú- és a verejtékmirigyen keresztüli transzcelluláris és intercelluláris anyagvándorlás. Ráadásul nincsenek mellékhatások, nincs vérzés, nincs fájdalom, nincs gyógyulási idő.

A protein és aquagén csatornák megnyitását elektroporációnak nevezzük. A módszer nemzetközi szakirodalomban meghonosodott neve az IMRF szisztéma. A rádiófrekvenciás hullámok teljesen reverzibilisen "kezelik" a sejtmembránt, károsodást nem idéznek elő, a kezelés után a megnyílt csatornák záródnak, de a bevitt anyagok bent maradnak, és kifejtik sejtszintű hatásukat. Az elektroporációval legyőzhető a hám barrierfunkciója, amit a következő mérési eredmények bizonyítanak az egyszerű lokális kezeléssel való összehasonlításban:

  • 600%-kal több hatóanyag a szarurétegben
  • 1200%-kal jobb hatóanyag-penetráció a hámban
  • 4000%-kal több hatóanyag a bőralatti kötőszövetben

 

TŰ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIÁS KOMPLEX KEZELŐRENDSZER

Napjaink egyik leghatékonyabb kozmetikai eljárása az elektroporáció - tű nélküli mezoterápia, mely klinikai tisztaságú hatóanyagokat juttat be a bőr mélyebb rétegeibe. Az eljárás lényege, hogy a készülék speciális rádiófrekvenciás hullámok segítségével kis csatornákat nyit a bőrsejtek falain, melyen keresztül a tömény hatóanyagok közvetlenül az intercelluláris térbe, a problémáért felelős sejtekhez jutnak el. A sejtmembrán csatornák átjárhatóságának felfedezőit Nobel-díjjal tüntették ki. További előnye, hogy nincs fájdalomérzet és duzzanat, a kezelés kellemes érzés a vendég számára.

A mezoterápiás kozmetikai készülékhez kifejlesztett arc- és testkezelő termékcsalád klinikai tisztaságú, biológiailag aktív összetevőket tartalmaz. Tömény hatóanyag koktéljainak 90%-a az elektroporációs eljárás segítségével közvetlenül a sejtekben fejti ki hatását. Bármely más eddigi módszernél jóval hatásosabbak a bőrfiatalítás, a bőr öregedésének késleltetése, feszesítés, ránctalanítás, szeborreás bőrök kezelése, zsírbontás és cellulitkezelés területén.

 

AZ ELJÁRÁSRÓL

Az elektroporációs készülékeket elsősorban szépészeti kezelések elvégzésére alkották meg.

Egy rendkívül hatékony, alternatív módszer a mikro és makromolekulák bőr mélyebb rétegeibe történő bejuttatására. Az elektroporációs, elektromos hullámok megváltoztatják a sejtek polaritását, ami elősegíti a hatóanyagok felszívódását. Intercelluláris csatornák nyílnak, és ezek lehetővé teszik az aktív hatóanyagok áthatolását a mélyebb rétegekbe. Az elektroporáció egy non-invazív (nem jár semmilyen durva, testbe/érbe hatoló beavatkozással), teljesen fájdalommentes eljárás.

A Dr Derm  tű nélküli mezoterápia újdonság a kozmetikai gyakorlatban. A kezelés során a hatóanyagok bejuttatásának egyedülálló módszere. A kezeléshez használt anyagok orvosi tisztaságúak. Más elekrokozmetikai módszerekkel nem lehetséges ilyen mélységbe juttatni hatóanyagokat. A mezoterápia kivételes előnye, hogy nincs hatóanyag veszteség. A készülék speciális rádiófrekvenciás hullámok segítségével „virtuális csatornákat” nyit meg a bőrben, megsokszorozva így a bőr felszívó képességét, a kozmetikumok bejutását (pinocitózis). A kezelést kellemes, enyhén meleg, masszázsszerű érzés kíséri. A mezoterápiás kezelés arcemelő – mezolifting - hatása azonnal látható és tapintható. A bőr állapotától függően célszerű a kezeléseket kúraszerűen alkalmazni. A kúrák eredményeképpen mellékhatások nélküli tökéletes kozmetikai „arcszobrászat” valósul meg. Az intenzív arc vagy testkezelő kúrák eredményét havonta egy alkalomból álló, fenntartó kezeléssel tehetjük tartóssá. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik nem akarják tétlenül nézni, hogy a bőrük megöregedjen, vagy a már kialakult problémák ellen tartós, de nem drasztikus megoldást keresnek. A legelső, apró jelek megjelenésétől (akár 25-30 éves kor körül) érdemes évente 1-1 kúrát beiktatni, hogy a bőr még sokáig fiatal maradjon.

A megereszkedett, laza bőr, a finomabb ráncok is sikerrel kezelhetők ezzel a módszerrel. Az arckontúr feszesebbé válik, tartósan megszűnik a feszítő, száraz érzés, a megereszkedett bőr teltebb lesz, az egyenetlenségek feltöltődnek.

Ajánlható még mikrodermabrázió (bőrcsiszolás) kiegészítésére, plasztikai sebészeti beavatkozások előtt, vagy azok kiegészítéseként (ráncfeltöltés, ráncfelvarrás).

 

Jelentkezzen be!

+36 70 623 9401

 

 

Árak
Arc kezelése
25 000Ft

Arc+nyak kezelése
30 000Ft

Arc+nyak+dekoltázs kezelése
35 000Ft

8% 5 alkalmas bérlet arc kezelésére
115 000Ft
125 000Ft

6% 5 alkalmas bérlet arc+nyak kezelésére
140 000Ft
150 000Ft

5% 5 alkalmas bérlet arc+nyak+dekoltázs kezelésére
165 000Ft
175 000Ft
​Világújdonság a kozmetikai ránckezelésben, mely már az első alkalom után is látványos!
KÉRJEN INGYENES VISSZAHÍVÁST

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!