Ugrás az oldal tetejére

MesoFill-R Mikrotűs Mezoterápia

MesoFill-R Mikrotűs Mezoterápia

​Arcplasztika vágás nélkül

a módszer mely a legtöbb problémára kitűnő választás

 

​A kozmetikai mezoterápia legújabb irányvonalát képviselő MesoFill-R mezopen készülékkel és speciális hatóanyagokkal fájdalom nélkül és gyorsan végezhetők látványos arcfiatalító beavatkozások.

A bőrünkben lévő kollagén felelős bőrünk rugalmasságáért, azonban idővel a kollagéntermelés lecsökken és annak vízmegkötő képessége is folyamatosan csökken. Kialakulnak a szarkalábak, ráncok és a bőr petyhüdtté válik. A kollagén indukciós terápia egy olyan eljárás, melynek során tűszúrással mikro sebeket ejtünk a bőrön, mely sebek immunválaszt követelnek  a bőrtől és beindítják a sebgyógyító folyamatait. A kötőszövetben elhelyezkedő fibroblaszt sejtek a szúrás hatására kollagént kezdenek termelni, aminek következtében feszesebbé, tömörebbé válik a bőr. A kollagén állomány újraépül, nő a kollagén háló rugalmassága, a kötőszövet vastagsága, rugalmassága, és tömörsége.Eredménye, hogy a ráncok kisimulnak, a tág pórusok összeszűkülnek, a hegek feltöltődnek, a striák összehúzódnak. Ezen hatásai miatt, az egész testen eredményesen alkalmazható kezelési eljárás.

A beavatkozás közben a szúrt mikro-csatornákon keresztül kivételes lehetőség nyílik értékes feltöltő, feszesítő hatóanyagok bevitelére. A gyógyszerészeti tisztaságú hatóanyagokat, bőrtípusnak, kezelési célnak megfelelően lehet keverni, összeállítani.

 

A MesoFill-R mezopen készülék a tűs mezoterápia legújabb eszköze, a tűhenger továbbfejlesztett, új generációs változata. Kíméletesebb és precízebb a tűhengernél, így rendkívül hatékony anti-aging kezeléseket tesz lehetővé. A mezopen a hozzá kapcsolt steril mikro-tű modult nagy sebességgel, függőlegesen fel-le mozgatja a mezoterápiás kezelés során. A sebesség és a tűhossz (0,25 mm- 2 mm) állítható, ezáltal a készülékkel precíz kezelés végezhető, hiszen eltérő intenzitás és mélység alkalmazható pl. a szemkörnyéken és az orcákon.

A MesoFill-R anti-aging beavatkozással jelentősen javíthatóak:

  •   mimikai ráncok
  •   megereszkedett bőr
  •   petyhüdt bőr
  •   szarkalábak
  •   pigment foltok
  •   tág pórusok
  •   striák

 

A kifinomult készüléknek, a speciális kialakítású steril mikro-tűknek és a felszíni érzéstelenítésnek köszönhetően az eljárás abszolút biztonságos és fájdalommentes.

Javasolt kúra szerűen 4-8 alkalommal végezni, az egyes kezelések között 2-4 hetes regenerálódási időszakot kell kihagyni.

 

Kontraindikáció:
Bőrbetegség (herpesz, vírusos szemölcs, akne, pattanás, erős rosacea); vérzékenység, vérhigító; cukorbetegség

 

Jelentkezzen be!

+36 70 623 9401

Árak
Mezopen arckezelés+nyak+dekoltázs (kollagén indukciós terápia)
30 000Ft

Mezopen dekoltázson
12 000Ft

Mezopen kisebb területen (szemkörnyéken, száj körül, toka)
8 200Ft - 9 200Ft
Gyors, fájdalommentes arcfiatalítás kedvező áron. Jelentkezzen be most!
KÉRJEN INGYENES VISSZAHÍVÁST

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!