Ugrás az oldal tetejére

MAVEX - FEKETE GYÖNGY DETOX KEZELÉS

MAVEX - FEKETE GYÖNGY DETOX KEZELÉS

MAVEX LA PERLA NERA ARCKEZELÉS

 

Ha arca gyakran tűnik fáradtnak, úgy látja fakó, szürke, élettelen, akkor ezt a forradalmian új kezelést Önnek találták ki! A fekete gyöngy kezelés hatékonyan veszi fel a harcot a napsugárzás okozta öregítő hatásokkal, megtisztítja a bőrt a lerakódott szennyeződésektől, megerősíti a bőr védekező képességét. Az arc visszanyeri üdeségét, élettel telivé, ragyogóvá válik, a ráncok halványodnak.

Ez a termékcsalád aktív növényi szenet tartalmaz, ami remek méregtelenítő hatással rendelkezik, mivel megköti a bőrben pangó nyirokfolyadékban felhalmozódott méreganyagokat.

 

FELEJTSE EL A FÁRADT FAKÓ BŐRT!

FIATALOSABB, FESZESEBB ÉS ÜDÉBB BŐR MAVEX PERLA NERA KEZELÉSSEL!

 

Mit kell tudni a kezelésről?

Első lépésként egy intenzív lemosót használunk magas méz, és növényi aktív széntartalommal. A tisztítás hatékonyan szabadítja meg a bőrt a káros anyagoktól, szennyeződésektől. Mélyen tisztít a toxinoktól, köszönhetően a növényi aktív szén kivételes tulajdonságának.


Ez a pakolás kivételes módon méregtelenít, kifejezetten a méreganyagokkal telt, szürke, fakó bőrt kezeli, melynek újjászületésre van szüksége. Almából, búzacsírából, és fekete szőlő héjából kivont speciális hatóanyag serkenti a kollagéntermelést,  gyengéden hámlaszt, táplál és hidratál. Ez a kezelés megfelelően előkészíti a bőrt valamennyi öregedésgátló kúrára.


Ebben a fázisban  egy  jojoba és édesmandula kivonatot tartalmazó radírt használunk, amely egyszerre  hámlaszt és hidratál. Hatékonyan eltávolítja a felszíni elhalt hámsejteket,  előkészíti a bőrt a hatóanyagokat befogadására.


Az aktív szenes arckezelő szérum kivételes módon méregtelenít, kifejezetten a toxinokkal telt, dehidratált bőrt kezeli. A kezelés után a ráncok kevésbé láthatóak, a mimikai ráncok csökkennek, a bőr frissebbek tűnik.


Utolsó lépésként egy 24 órás intenzív krémmel masszírozzuk át a bőrt. Ez a különleges krém erős hatóanyagainak köszönhetően puhít, és egyben frissít, valamint mélyen hidratál.


Árak
TELJES ARC kezelés
17 000Ft

TELJES ARC + NYAK + DEKOLTÁZS kezelés
25 000Ft
Fiatalosabb, feszesebb és üdébb bőr a Mavex La Perla Nera kezeléssel. Jelentkezzen be most!
KÉRJEN INGYENES VISSZAHÍVÁST

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!