Ugrás az oldal tetejére

Kozmetikai kezelések

Kozmetikai kezelések

Miért hozzánk forduljon bizalommal?

  • Maximális szakmai felkészültséggel és gyakorlattal rendelkezünk
  • az arctípusának, problémájának megfelelő kezeléseket végzünk
  • bőrtípushoz igazodó hatóanyagokat alkalmazunk kezeléseink, beavatkozásaink során
  • tanácsokat adunk, segítséget nyújtunk bőrének otthoni ápolásához
  • vendégközpontú, empatikus szakemberek munkája biztosítja a tökéletes eredmény elérését

Olyan sokszor hallottunk és olvastunk már, hogy milyen készítmény milyen bőrtípusra való , de valóban utánanéztünk, hogy mi milyennel rendelkezünk? Mert a legtöbben csak tippelnek…. Vajon neked az érzékeny bőrre, vagy zsíros bőrre való testápolók vagy kozmetikumok felelnek meg?

Bőrünk bár alapvetően azonos anatómiai képletekből épül fel , mégsem egyforma. Legtöbbet arcbőrünk állapotával foglakozunk a napi szépségápolás kapcsán. Többféle bőrtípus létezik, melyek jellemzői nagyban eltérnek egymástól, így az ápolásához szükséges kozmetikumok kiválasztásának is bőrtípusunk alapján kell történnie.

Bőrtípusunk meghatározása és megfelelő kozmetikumok kiválasztása nem minden esetben egyszerű, ráadásul életünk folyamán változások is tapasztalhatók. Érdemes szakember segítségét kérni, aki meghatározza bőrtípusunkat és kiválasztja számunkra a legmegfelelőbb terméket, melynek végeredményét biztosan siker koronázza! Megfelelő professzionális kezelések és termékek alkalmazása által lassítható a bőr öregedési folyamata illetve nagymértékben javítható a bőr állapota ezáltal az általános  megjelenése is az arcbőrnek.

Általánosságban bőrünk típusát az alábbi tényezők határozzák meg: víztartalom (hidratáltság), a faggyúmirigyek működése, bőr vastagsága, az elszarusodás foka. Számos egyéb hatás is befolyásolhatja bőrünk aktuális állapotát: hormonhatások, táplálkozás, időjárási viszonyok, életmód, stressz, fizikai és lelki állapot. Amennyiben egyszer megtaláltuk azt a terméket, amellyel elégedettek vagyunk, maradjunk hozzá hűek, amíg a készítmény megfelel bőrének.

 

Kozmetikánkban maximális hatékonysággal dolgozunk, professzionális hatóanyagokkal illetve a legújabb gépi fejlesztésekkel. Szakszerűen meghatározzuk bőrtípusát, amely elengedhetetlen a helyes kezelés kiválasztásában és a tökéletes eredmény eléréséhez. Segítséget nyújtunk továbbá otthoni termékek kiválasztásában és a helyes bőrápolási szokások kialakításában.

Jelentkezzen be!

+36 70 623 9401

 

Maximális felkészültséggel állunk rendelkezésére arcbőréhez és bőrtípusához igazodó kezeléseink, hatóanyagaink által! Jelentkezzen be most!
KÉRJEN INGYENES VISSZAHÍVÁST

AKCIÓS CSOMAGOK
Dr Drem WRC Rádiófrekvenciás zsírbontó - alakformáló - feszesítő testkezelés
CSOMAG TARTALMA

  • Dr Drem WRC Rádiófrekvenciás testkezelés
  • + ajándék fájdalommentes vákuummasszázs
30 000Ft
45 000Ft
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!