Ugrás az oldal tetejére

Injekciós zsírbontás, narancsbőr kezelés

Injekciós zsírbontás, narancsbőr kezelés

MEGOLDÁS A TARTÓS FOGYÁSRA!

Szabaduljon meg akár végleg a felesleges zsírlerakódástól és érjen el hosszú távú eredményt!

 

Az injekciós zsírbontás az alakformálás és fogyasztó módszerek egyik legkényelmesebb, leghatékonyabb formája!

Ön mire vágyik? Formás fenékre? Lapos hasra? Vékony combokra?

Helyi zsírlerakódás műtét nélküli kezelése, zsíroldás injekcióval! Egy új lehetőség a diétával és sporttal nem leküzdhető, helyi zsírpárnák elleni küzdelemben: hatékony, mezoterápiás zsírbontó eljárás orvosi hatóanyaggal.

 


Tartós fogyás és alakformálás injekciós zsírbontással - mezoterápiával. Módszerünk egy kezelésen belül megoldást nyújt a zsírbontás mellett:

 • Lógó has kezelése
 • Feszesítésre
 • Cellulit- narancsbőr kezelésére
 • Nyúlási-fogyási csíkok korrigálására
 • Szülés utáni bőr és szövetregenerálásra
 • Karcsúsításra
 • Fogyásra
 • A test különböző zsírszöveti deformitásának korrigálására

 

A zsír eltávolítása természetes, fiziológiai útvonalakon történik. A szervezet terhelése nélkül, maximális koncentrációban képes zsírbontásra a bejuttatott hatóanyag. Egyedülálló komplex hatást gyakorol a zsírsejtekre és a bőrfelszínre, hiszen mindamellett, hogy zsírt bontunk, egyidejűleg regenerálódik a kötőszövet, feszessé válik a bőr felszíne is, csökken a narancsbőr. A zsírbontó kezelés soha nem tapasztalt mértékben teszi egyenletessé, simává, feszessé a problémás bőrfelületet, hiszen minden egyes zsírbontás alkalmával más-más zsírréteget indítunk bomlásnak, szinte teljesen fájdalommentesen. A zsír a hatóanyaggal együtt kiürül a szervezetből.

Az eljárás során, a zsírbontó kezelés elején a legfontosabb, hogy a mélyebb rétegekben felhalmozódott és kötött zsír fellazuljon, bomlásnak induljon. Ez az elv semmilyen gépi fogyasztó módszerrel nem érhető el, hiszen kizárólag az egyénre szabott megfelelő koncentrációjú hatóanyagok képesek a zsírt ilyen mértékben feloldani.

Nálunk 3 hetente, havonta 1 kezelés elegendő a siker eléréséhez!

Minden beszúrási pontba meghatározott mennyiségű hatóanyagot injektálunk a kritikus területekre, amitől a zsírsejtek 14 napon belül lebomlanak és a fölbontott zsírral a nyirokkeringés által kijutnak a szervezetből. 

 

ÉRJEN EL ÖN IS LÁTHATÓ EREDMÉNYT AZ INJEKCIÓS ZSÍRBONTÁSSAL!

Mit kell tudni a kezelésről?

Célzottan a problémás területbe juttatjuk a zsírbontó hatóanyagot oda, ahonnan a fogyást szeretnénk elérni! Maga a zsírbontó kezelés nem jár fájdalommal, de mivel injekcióról beszélünk egy-két ponton kicsit érzékenyebb lehet. Kezelésünknek nincs a szervezetre káros mellékhatása.


 1. SZEMÉLYES BESZÉLGETÉS Minden injekciós zsírbontó kezelést egy személyes beszélgetés és állapotfelmérés előz meg. Részletesen megbeszéljük a kezelés menetét, az alkalmak számát és a várható eredményt.
   
 2.  INJEKCIÓ BEADÁSA Az injekciós zsírbontást fekvő helyzetben végezzük. Bőrfertőtlenítés után az injekció beadása következik. Ezeket több pontban és kis adagokban juttatjuk be a kezelni kívánt területre. Ezektől a szúrásoktól nem kell tartani, kevésbé érzékeny, mint egy átlagos injekció. A tű mérete és lumene nagyon kicsi, ezért a szúrás alig érezhető. A kezelés időtartama a területek számától függően, 30-40 perc alatt zajlik le.
   
 3. KÉZI MASZÍROZÁS Ezt követően kézi masszírozással kicsit eloszlatjuk az injekciós zsírbontás során bejuttatott hatóanyagot. A kezelés végeztével mindennapi tevékenységeit nyugodtan végezheti, munkájában, munkabírásában nem korlátozza.

A bejuttatott hatóanyag a zsírbontó kezelés végezetével rögtön elkezd dolgozni, amely körülbelül 10-14 napig tart. 1-2 napig érezhető egy izomláz szerű érzés. Általában az első kezelés után ez intenzívebb. Bontási és ürülési folyamatok zajlanak le ez idő alatt. A felbontott zsírt a nyirokkeringés szállítja el, mely a természetes biológiai lefolyás után széklettel vagy vizelettel távozik a szervezetből. Ez nem azt jeleni, hogy zsíros lesz a vizeletünk vagy székletünk, hanem azt, hogy színre, szagra változik meg, illetve nő az ürítések száma egy bizonyos időszakban. A harmadik héten történik a kötőszövet húzódása, tehát a bőrfeszesítés, a narancsbőr látható csökkenése és a striák összehúzódása.


orvosi hatóanyagHatékonyság és látvány tekintetében mindenképpen különbözik más fogyasztó-zsírbontó eljárásoktól. Szinte azt lehet mondani, hogy az injekciós zsírbontás, hatékonyságát tekintve, a zsírleszívást teszi feleslegessé.

Az orvostudomány, a plasztikai sebészet ma már a műtéti beavatkozás mellett más lehetőségeket is kínál. Ráadásul a kozmetikai ipar is folyamatos újításokkal próbálkozik: a kitartó, makacs zsírcsomókat megpróbálják vákuummal, ultrahanggal és ki tudja még mi mindennel rábírni a távozásra –az esetek többségében eredménytelenül! Ezzel szemben az injekciós zsírbontás, zsírsejt roncsolás során a bőr alatti mélyebb rétegekbe injektált hatóanyagok a kezelt területen azonnal érezhető hatást váltanak ki.

Az injekciós zsírbontás egy olyan alakformáló módszer, mely jóval kíméletesebb és célravezetőbb más beavatkozásoknál. A hatóanyagok teljes analitikai tisztaságúak, allergén-mentesek, így ezzel az eljárással intenzív koncentrációban juttatjuk be a hatóanyagokat a bőrfelszín alá, valamint a mélységi zsírréteghez attól függően, hogy milyen mélységű (mm) zsírpárna-felhalmozódás alakult ki (ez a mélység egyénenként változó).


Árak
Kis dózis
40 000Ft

Közepes
50 000Ft

Nagy
60 000Ft

Extra
70 000Ft

Dupla
80 000Ft
Szabaduljon meg akár végleg a makacs zsírpárnáktól, kérjen ingyenes visszahívást most!
KÉRJEN INGYENES VISSZAHÍVÁST

AKCIÓS CSOMAGOK
Teljes átalakító csomag
Extra hatékony alakformáló, karcsúsító kezelések a narancsbőr és a zsírdepók ellen, melyek feszesítik, simává varázsolják a bőrt
CSOMAG TARTALMA

 • 2 alkalmas injekciós zsírbontás
 • 2 alkalmas MAVEX body shape lifting
 • 2 alkalmas 30 perces gépi nyirokmasszázs
 • 1 alkalmas 2x20x20 cm test HIFU
340 000Ft
428 000Ft
Extra zsírbontó, alakformáló, narancsbőr kezelő csomag
Látványos eredmény a leghatásosabb alakformáló kezelésekkel!
CSOMAG TARTALMA

 • 1 alkalmas test HIFU 3x20x20 cm
 • 3 alkalmas MAVEX body shape lifting
 • 3 alkalmas gépi nyirokmasszázs
 • 5 alkalmas Lipo X ultrahangos kezelés
380 000Ft
483 000Ft
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!