Ugrás az oldal tetejére

Injekciós hajkezelés hajhullás ellen

Injekciós hajkezelés hajhullás ellen

SEGÍTÜNK MEGÁLLJT PARANCSOLNI A HAJHULLÁSNAK!

 

Ismeri a kopaszodó emberekről szóló, rendkívül elmés viccet?

– Doktor úr, kérem, segítsen! Nagyon hullik a hajam! Mit tegyek, hogy ne veszítsem el mindet? – Tegye egy dobozba!

Mielőtt még belenyugodna és szomorúan elkezdené egy dobozba gyűjteni elhullott hajszálait, van egy jó hírünk: a dobozoláson kívül van más, hatékony megoldás!  

Elfelejtheti a rossz vicceket, mert van segítség a problémára! Valódi megoldást nyújtunk Önnek teljesen fájdalommentesen, az összes hajkoronával kapcsolatos gondjára. Megszűnhet az idegesítő hajhullás, ismét dússá és újra élettel telivé válhat haja a mikroinjekciós eljárásnak köszönhetően.

Ha elege van a semmitmondó reklámokból és a felszíni, hatástalan kezelésekből, akkor a hajmegújító kezelést Önnek találták ki! Aktivizálja a még életképes hajhagymákat, ezáltal elősegíti a haj növekedését.

 

Miért hatékony ez a hajhullás elleni kezelés?

A mikroinjekciós eljárással sikeresen vissza lehet állítani a hajhagymák egészségét, tápanyagellátását, ezzel megakadályozva a haj korai hullását, ritkulását. A bejuttatott hatóanyag komponens intenzíven pótolja a haj egészséges működéséhez létfontosságú vitaminokat, cinket és ásványi anyagokat, amelyek hiánya okozhatja a hajhullást. A hatóanyagok nagy koncentrációban, közvetlenül a hajhagymákban szívódnak fel, így a hajnövesztésben nem várt sikerélménye lehet. Nem kell tovább holmi dobozokkal foglalkozni, csak a dús élettel teli pompás hajjal!

Árak
Injekciós hajkezelés
17 000Ft
Megszűnhet az idegesítő hajhullás, ismét dússá és újra élettel telivé válhat haja!
KÉRJEN INGYENES VISSZAHÍVÁST

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!