Ugrás az oldal tetejére

HIFU testkezelés

HIFU testkezelés

TEST HIFU BŐRFESZESÍTÉSRE

 

A test Hifu egy non-invazív alakformáló eljárás, hegek, metszések, szúrás és altatás nélkül. A kezelés azoknak a vendégeknek nyújt alternatív lehetőséget, akik nem szeretnék alávetni magukat sebészeti, vagy egyéb fájdalommal járó kezelésnek. Szinte azonnal és tartósan semmisíti meg a zsírsejteket, és ezzel egy időben nagymértékben feszesíti is a bőrt, kötőszövetet. A Hifu lokális zsírlerakódások kezelésére, és a körfogat csökkentésére szolgál, olyan bajos területeken, mint a toka, has, csípő, derék, kar valamint a külső és belső combok.

 

TÖKÉLETES MEGOLDÁST NYÚJT ALAKFORMÁLÁSRA, FESZESÍTÉSRE, CELLULIT KEZELÉSRE.

 hifu testkezelés - hatékony, célzott megoldás a problémás területekre

A kezelés nem a zsírdepók átmeneti csökkenésével éri el a hatását, hanem a zsírsejtek roncsolásával, lebontásával, ennek köszönhetően a kezelés hatása tartós és látványos. A folyamat során 8 - 10 - 13 mm-es mélységeket alkalmazunk a kezelt testfelülettől függően.

 A kezelés megkezdése előtt a vendég konzultáción vesz részt, mely során átbeszéljük az esetleges felmerülő kérdéseket, majd megjelöljük a kezelendő területet. A kezelés időtartamát ( átlagosan 60-80 perc ), a kezelendő terület nagysága határozza meg. A Hifu után napi 2 liter folyadék bevitele javasolt. A beavatkozás jól kombinálható Flabelos, hullámmasszázs kezeléssel, mely fokozza a nyirokkeringést, feszesít, méregtelenít.

 

A 3. GENERÁCIÓS, 11 SOROS HIFU A SZÉPSÉGIPAR EGYIK LEGÚJABB VÍVMÁNYA


A kezeléseknek köszönhetően a testfelület sebészeti beavatkozás nélkül is feszesebb, simább, frissebb és élettel telibb lesz. Az új 3. generációs HIFU kezelőfej által kibocsátott ultrahang hullámok egy pontban metszik egymást, így az együttes hatásuk felerősödik.

Kezelésünk során a normál HIFU-val szemben az eddigi egy sor helyett 11 sor lövésére képes. A többsoros kezelőfej lehetővé teszi a lövések teljes, egyenletes elosztását a bőrfelületen, melynek hatására a bőr egyenletesen feszessé válik.

 

A szoftver által teljes pontossággal kiszámított távolságra elhelyezett kezelőpontokkal minden eddiginél célzottabban végezhető a kezelés. A kezelőfej egyetlen kezelés alkalmával nagyobb terület lefedésére képes, ezzel is növelve a kezelés hatékonyságát és az eredmény tartósságát.

 

Mit kell tudni a kezelésről?

A HIFU a High-Intensity Focused Ultrasound rövidítése, magyarul Nagy-Intenzitású Fókuszált Ultrahang. A HIFU kezelés során a mikrofokuszált ultrahang század milliméternyi pontossággal jut a bőr mélyebb rétegeibe. Az orvosi tanúsítvánnyal rendelkező készülék az egyedülálló képalkotó technikájának köszönhetően pontosan felméri, hogy a bőrfelületen hol és milyen mélységű kezelésre van szükség. A megfelelő eredmény elérése érdekében kezeli a bőr több rétegét egy időben, 60-70 °C hőmérsékleten és lokalizáltan, anélkül, hogy a csonthártyát elérné. A felmérést követően a mikro-fókuszált ultrahanggal pont olyan mélységbe juttatjuk a hőt, ahol arra szükség van ahhoz, hogy fokozódjon a kollagén-termelés, melynek hatására a kötőszövetek feszesednek a bőr legmélyebb rétegeiben és a bőrfelület ismét feszessé válik. Ezen felül beindítja az elasztin valamint a fibroblaszt termelődését is még jobban elősegíti a bőr fiatalítását.


1. Bőrfertőtlenítés 2. Ultrahang gél felvitele a bőrre 3. Hifu kezelés 4. Ultrahang gél eltávolítása 5. Hidratálás


- Non-invazív ( nem műtéti) eljárás - Feszesít - Regenerálja a kötőszövetet - Látványos, hosszan tartó eredmény - Szinte fájdalommentes - A kezelés nem akadályozza mindennapi tevékenységében Férfiakon, nőkön egyaránt végezhető Biztonságos eljárás, kizárólag a zsírszövet oldását, és roncsolását idézi elő


- Terhesség, szoptatás ideje alatt
- 18 éves kor alatt
- Lázas állapot idején
- Nyílt seb vagy sérülés helyén, közvetlenül műtéti kezelés után fennálló hegek esetén
- Szívbetegség, magas vérnyomás esetén, amennyiben nincs kezelve
- Súlyos cukorbetegség esetén
- Melanoma (bőrből kiinduló rosszindulatú daganat) esetén
- A kezelt területen bármilyen aktív bőrbetegség


Árak
50% 1 x 20 x 20 cm terület
60 000Ft
120 000Ft

50% 2 x 20 x 20 cm terület
110 000Ft
220 000Ft

50% 3 x 20 x 20 cm terület
155 000Ft
310 000Ft

50% 4 x 20 x 20 cm terület
200 000Ft
400 000Ft
Feszesebb, simább, frissebb bőr HIFU alakformáló kezeléssel. Kérjen időpontot most!
KÉRJEN INGYENES VISSZAHÍVÁST

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!