Ugrás az oldal tetejére

Gépi nyirokmasszázs

Gépi nyirokmasszázs

GÉPI NYIROKMASSZÁZS MÁR RENDELŐNKBEN IS!

Szabaduljon meg a felesleges salakanyagoktól és aktiválja immunrendszerét! A gépi nyirokmasszázs hatékony kiegészítője testkezeléseinknek is.

A nyirokkeringés szoros kapcsolatban áll az immunrendszerrel, meghatározza a szervezet regenerációs készségét, és segíti a szövetekből történő salakanyag-kiválasztást. A nyirokmasszázs egy speciális masszázsfajta, amely javítja a nyirokelfolyást, megszünteti a nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását, segíti a sejtek és a szövetek regenerálódását, csökkenti a gyulladáskészséget, elősegíti meglevő gyulladások, sebek gyógyulását.

 

A gépi nyirokmasszírozó készülék a kézi nyirokmasszázs többszörösére képes, ezért az eredmény garantáltan hatékonyabb!

 

Miért válasszuk a gépi nyirokmasszázst?

A kezeléssel a keringés, az izmok, és a bőr alatti kötőszövet állapotának javítása érhető el, melyet a szervezet saját belső folyamatainak serkentésével ér el. Javítja az izom- és bőr alatti kötőszövet állapotát.

A mikroszámítóggéppel vezérelt kezelés hatására a bőr alatti kötőszövetek oxigénellátása és anyagcseréje jelentősen javul, erősödik a szervezet zsírégetési folyamata. Megerősíti a laza kötőszöveteket, visszaállítja azok rugalmasságát, a bőr feszesebb lesz.

A masszázs egyáltalán nem fájdalmas! Ellenkezőleg, kifejezetten kellemes, pihentető és nyugtató hatással bír. Hatására, már az első alkalom után könnyebbnek érezzük testünket, javul a közérzetünk.

A rendelőnkben található nyomásterápiás készülék a test szinte egészét átöleli, sok más készülékkel ellentétben, melyek csak a lábakra helyezhetőek fel. Így a kezelés sokkal inkább kihat az egész testünkre, eredményesebb és hatékonyabb lesz.

 

Teendők a nyirokmasszázs előtt és után

A felfokozott nyirokkeringés nem csak a kezelés időtartama alatt áll fenn, hanem a következő napokban is folytatódik. Ezért fontos, hogy már a kúrát megelőzően, és a kúra egész ideje alatt növeljük a folyadékfogyasztásunkat. Napi 2-2,5 l (lehetőleg szénsavmentes) ásványvíz elfogyasztására mindenképpen szükségünk lesz. Így tudjuk támogatni nyirokrendszerünket a felszabaduló salakanyagok elszállításában.

A méreganyagok olyan melléktermékek a szervezetben, amelyek lágyszövetekben halmozódnak fel és tárolódnak. A felhalmozódásuk főként az életkor, a betegségek, a gyógyszerek, a stressz, a helytelen étrend, nem megfelelő táplálék (félkész, gyors ételek, ízfokozók, ételszínezékek, tartósítószerek), a dohányzás, az alkoholfogyasztás, és a testmozgás hiányának következménye.

Mit kell tudni a kezelésről?

A készülék nagy mennyiségű infravörös hő kibocsátására képes, melynek hatására felgyorsul a vér- és nyirokkeringés, javul a sejtek anyagcseréje, felgyorsulnak a biokémiai reakciók. Az infravörös sugárzás csökkenti az izomfeszültséget, lazítja a görcsöket.

A készülék szilokon csatlakozókkal van ellátva. Külön párna van a talp és az alsó lábszár, comb, a karok, a csípő és a has kezelésére is. A kezelési értékek minden kezelési területhez külön állíthatók.


Árak
gépi nyirokmasszázs - 1 alkalom
6 000Ft
Próbálja ki budapesti rendelőnkben a gépi nyirokmasszázst!
KÉRJEN INGYENES VISSZAHÍVÁST

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!