Ugrás az oldal tetejére

DR. Derm Equipment WRC zsírbontás és testfeszesítés

DR. Derm Equipment WRC zsírbontás és testfeszesítés

DR. Derm Equipment ® WRC új generációs alakformáló, zsírbontó, zsírmobilizáló és intenzív testfeszesítő rendszer

Egyedülálló hatékonyság az új fejlesztésnek köszönhetően!

 

Komplett alakformáló rendszer bőrgyógyász ajánlásával. Vákuum, Rádiófrekvenciás zsírbontás és testfeszesítés egy készülékben.

A Dr Derm Equipment ® legfrissebb készülékének kifejlesztése során a test alakjának természetes módon történő átformálását tűztük ki célul. Az új készülék az élettani működések intenzív befolyásolásán keresztül mélyreható változást idéz elő a zsírszövetben és a kötőszövetben, ezáltal néhány kezeléssel látványos és tartós eredményt ér el. A készülék a legkorszerűbb kezelési módszereket a rádiófrekvenciás kezelést, a kavitációs ultrahangot és a vákuumot vonultatja fel, hogy a szervezet biológiai mechanizmusait hatékony tudja befolyásolni.

 

Forradalmi újdonság a zsírbontás és testfeszesítés területén!

 

A test formaváltozása:

Testünk időről időre változik. Az alkatunk megváltozását azonban a legtöbb esetben szomorúan nyugtázzuk. A zsírszövet szaporodása narancsbőr megjelenésével jár, a fogyás után gyakran marad vissza petyhüdt, laza bőrszerkezet. DR. Derm Equipment® több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az alakformáló készülékek fejlesztésében. Európai gyártóként mindig a legmagasabb elvárásoknak kell megfelelni. Újragondoltuk a tű nélküli mezoterápiában rejlő lehetőségeket, mely által képesek vagyunk még mélyebb rétegekbe juttatni a hatóanyagokat.

 

 

A rádiófrekvenciás kezelésről:

Közismert, hogy a rádiófrekvencián alapuló eszközök piacán ma két fő irányzat verseng: az egypólusú ( uni-, vagy monopoláris), illetve az egynél több pólussal rendelkező (bi-, tri-, hexapoláris ) rádiófrekvenciás árammal működik. A Tapasztalatok szerint az unipoláris készülékek látványos hatásokkal rendelkeznek a nagy zsírfelületre irányuló testkezelések terén, illetve a mélységi hatást megkívánó beavatkozásokban. A mélyreható kezelés a zsírszövet elfolyósodását célozza, így a zsírtömeg csökkentése a fő feladata. Ugyanakkor a kettő vagy több aktív pólussal rendelkező kezelőfejek látványosabb, azonnali hatást garantálnak, ám csak a felületes kezeléseknél: a bőr feszesebbé válását, a striák hosszú távú eltüntetését, új kollagén és elasztin képzését eredményezik. A két technológia kínálta válaszúton a konkurens gyártók vagy az egyik vagy a másik megoldást választják. A feloldhatatlannak tűnő ellentmondást a Mezoforte RF-TS készülék fejlesztőcsoportja egy kézenfekvőnek tűnő , ám szokatlan újdonággal oldotta fel:  az új gép mindkét technológiát-az unipolárist és a bipolárist is –alkalmazza, így technológiai előnybe kerül a versenytársakkal szemben.

 

Zsírbontásról és méregtelenítésről:

Unipoláris technológia célja a zsírbontás, a zsírszövet tömegének csökkentése, illetve a narancsbőrrel érintett területek kisimítása. A zsírszövet rádiófrekvenciás impulzusokkal történő melegítése a zsírszövet és az azt közrefogó struktúrák ellenállását felhasználva fejti ki hatását. A hő nem csak a metabolikus tevékenységet indítja be , de növeli a zsírszövet vérátáramlását, valamint elősegíti a trigliceridek felszabadulását a zsírsejt membránon keresztül. A komputer szabályozta rádiófrekvenciás hullámok fokozzák a kötőszöveti szeptumok méregtelenítését, miközben a nyirok elvezeti a felesleges salakanyagoket, meyek felhalmozódása a cellulit kialakulásának a legfőbb oka. A cellulit problémát a gyökerénél szünteti meg.

KEDVEZMÉNYES AJÁNLATUNK

 

Jelentkezzen be!

+36 70 623 9401

Árak
14% Rádiófrekvenciás zsírbontó- alakformáló- feszesítő testkezelés (1óra15perc)
30 000Ft
35 000Ft
Forradalmi újdonság a zsírbontás és testfeszesítés területén. Jelentkezzen be most!
KÉRJEN INGYENES VISSZAHÍVÁST

AKCIÓS CSOMAGOK
Kis kabinajánlat zsírbontásra,alakformálásra
CSOMAG TARTALMA

  • 2 alkalmas injekciós zsírbontás, narancsbőr kezelés (2x50.000 Ft)
  • 2 alkalmas Lipo X ultrahangos kezelés
105 000Ft
120 000Ft
Dr Drem WRC Rádiófrekvenciás zsírbontó - alakformáló - feszesítő testkezelés
CSOMAG TARTALMA

  • Dr Drem WRC Rádiófrekvenciás testkezelés
  • + ajándék fájdalommentes vákuummasszázs
30 000Ft
45 000Ft
Komplex alakformáló, karcsúsító és feszesítő csomag
CSOMAG TARTALMA

  • 4 alkalmas nagy dózisú injekciós zsírbontás
  • 3 alkalmas Dr. Derm Rádiófrekvenciás testkezelés
  • 3 alkalmas Dr. Derm Vakuum kezelés
315 000Ft
375 000Ft
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!