Ugrás az oldal tetejére

Brazil gyanta

Brazil gyanta

Újdonság a Brazil gyanta!

 

Bemutatjuk a brazil gyantát, amely megváltoztatja a gyantázásról szőtt elképzeléseiket!

Ön is vágyott már hosszan tartó, tökéletesen sima bőrre, de érzékeny bőre miatt fájdalmas és kellemetlen élményt nyújtott a gyantázás? Amit eddig fájdalmasnak érezett, az a Brazil gyantával egy kellemes gyantázási élmény lesz, hiszen a Brazil gyanta gyengéden és tökéletesen távolítja el a szőrszálakat.

Kimondottan érzékeny, problémás bőrre és intim területek gyantázására ajánlott. A Brazil gyanta puha tompa szakítással távolítja el a szőrszálakat, természetes maracuja oldaj tartalmának köszönhetően pedig ápolja és védi a bőrt.

 Még külföldön is újdonságnak számít!

 


 

Miért más és különleges ez a gyanta típus?
Miért jó a gyantázás érzékeny területeken ezzel a gyanta típussal?

 

  • Alacsony hőfokon olvadó és alacsony hőfokon használható gyanta, ami sosem égeti a bőrt, inkább egy kellemes meleg érzés amikor felkenjük a gyantázandó területre.
  • Erős szőrszálakat maradéktalanul eltávolítja, nem töri el a szőrszálat, hanem kihúzza puha tompa szakítással, ezért sokkal fájdalom mentesebb mint a hagyományos gyanták.
  • A felső hámréteget nem sérti fel de a szőrszálakat és pihéket is eltávolítja, mert a gyanta csak a szőrhöz tapad nem a bőrre.
  • Általában elsőre eltávolítja a nem kívánatos szőrszálakat, de a másodszori felkenés sem kellemetlen a bőrnek, mert alacsony hőmérsékletű gyanta .
  • Sohasem törik ez a gyanta típus és elasztikus, szinte filmszerűen húzható le a bőrről.
  • Gyors gyantázást tesz lehetővé, mert gyorsan dermed.
  • Gyantázás után a bőrön alig maradnak gyantamaradványok.
  • Gyantázás után nem megviselt kipirosodott vagy kipattogzott a bőr, mert a Brazil gyanta maracuja olaj tartalma bőrápoló hatású, valamint elasztikussága miatt kevésbé viseli meg a bőrt a gyantázás.

 

Brazil gyanta összetevői:  méhviasz, természetes ásványi viasz, candelilla viasz, maracuja olaj.

Próbálja ki és hálás lesz, mert a korábban kellemetlen és fájdalmas gyantázás mostantól egy új kellemes gyantázási élménnyé változik!

 

Jelentkezzen be!

+36 70 623 9401

 

Jelentkezzen be most, kérje ingyenes visszahívásunkat!
KÉRJEN INGYENES VISSZAHÍVÁST

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!