Ugrás az oldal tetejére

BODY SHAPE LIFTING

BODY SHAPE LIFTING

NYIROKELVEZETŐ, FESZESÍTŐ KEZELÉS


A Body Shape Lifting egy innovatív svájci kezelés, amely formálja az alakot, feszessé, üdévé varázsolja bőrét. A Body Shape Lifting két fázisa egymást váltogatva egészíti ki egymást. Kiváló kezelés a laza bőr esetében is, valamint harcol a folyadék-visszatartás és a szövetek elégtelen oxigénellátottsága miatt kialakult cellulit ellen is. Erős drenázsoló és tonizáló hatása van, a koncentrált hatóanyagok összetételének köszönhetően. Igazi sokkhatás a zsírlerakódások csökkentésére, a narancsbőr megszüntetésére. Különösen javasolt a szövetek közötti víz-visszatartás esetén. Crio Drain Bio Complex komplexeket tartalmaz, mely kriotermikus hatású speciális növényi hatóanyag komplex ciklodextrinbe zárva. A hatóanyagokat fokozatosan szabadítja fel, extrém erősséggel dolgozza meg a szöveteket és vezeti el ezáltal a folyadékot még a mélyebb rétegekből is, visszaadva a könnyed lábak érzését. Erőteljes zsírbontó, reaktiválja a bőr mikrokeringését, köszönhetően a kiegyensúlyozott hatóanyag komplexnek, melynek összetevői között szerpel a Fucus alga, a jódozott só, a növényi kollagén és a koffein, ciklodextrinbe ágyazva, koncentrált Uttwiler Spatlauber őssejtekkel együtt. A tekercselés gépi megoldásokkal kombinálvamég erőteljesebb drenázs és zsírbontó hatást biztosít, tovább erősítve a fogyást.

  1. Nyirokelvezetés és feszesítés
  2. Cellulit kezelés

A kezelés következtében a narancsbőr és a zsírdepók csökkenek, a test alakja definiáltabb feszesebb rugalmasabb lesz.

 

EXKLUZÍV MAVEX KABINKEZELÉS
cellulit megszűntetésére, bőrfeszesítésre, alakformálásra

 

A hatás erősségének fokozására AJÁNDÉK 6000 Ft értékű GÉPI NYIROKMASSZÁZS

Mit kell tudni a kezelésről?

Ez a hámlasztó krém egyidejűleg végzi a hámlasztást, és az értékes hatóanyagokkal történő táplálást. Mézzel és jojoba olajjal kevert granulátumot tartalmaz. Körkörös mozdulatokkal felvisszük a krémet, folyamatosan masszírozva a kezelendő területet, majd kis idő múlva meleg vizes törölköző segítségével teljes egészében eltávolítjuk a bőrről. Ez a lépés fokozza a mikrokeringést, és a szövetek oxigénellátását.


Aktivátor szérumot viszünk fel a bőrre, a megfelelő technikával alaposan átmasszírozzuk a testfelületet, amíg a hatóanyagok teljesen be nem szívódnak. Ez a fázis hatékonyan veszi fel a harcot a folyadék-visszatartás és a szövetek elégtelen oxigénellátottsága miatt kialakult cellulittal.


A drenázs tekercs egy rugalmas, használatra kész, eldobható tekercs, amely értékes hatóanyagokban gazdag. A hatóanyagokat folyamatosan szabadítja fel, fokozott erősséggel dolgozza meg a szöveteket, és vezeti el ezáltal a folyadékot még a mélyebb rétegekből is.  

Alkalmazása: a bokától kiindulva tekercseljük a lábat, majd felfelé haladunk a combig, a fenékig, és a hasig. 30 perc után levesszük a tekercset, és a bőrön maradt terméket beszívódásig masszírozzuk. A kezelést kiegészíthetjük gépekkel, pl.hullámmasszázs gép, infravörös fény.

Figyelem!

Mivel Fucus vesiculosus (hólyagmoszat) kivonatot tartalmaz, a kezelést nem alkalmazzuk várandós nőknél, és pajzsmirigy problémás vendégeknél.


Az utolsó lépés egy olyan intenzív kezelés, amely a combok, a popsi, és a has szöveteit célozza. Ez a hatóanyagos masszázs stimulálja az anyagcserét, a mikrokeringést, fokozza a bőr rugalmasságát, ennek köszönhetően a bőr feszesebb és simább lesz.


Utolsó lépésként egy 24 órás intenzív krémmel masszírozzuk át a bőrt. Ez a különleges krém erős hatóanyagainak köszönhetően puhít, és egyben frissít, valamint mélyen hidratál.


Árak
Body Shape Lifting kezelés - 1 alkalom
35 000Ft
Feszesebb bőr a Body Shape Lifting kezeléssel!
KÉRJEN INGYENES VISSZAHÍVÁST

AKCIÓS CSOMAGOK
Teljes átalakító csomag
Extra hatékony alakformáló, karcsúsító kezelések a narancsbőr és a zsírdepók ellen, melyek feszesítik, simává varázsolják a bőrt
CSOMAG TARTALMA

  • 2 alkalmas injekciós zsírbontás
  • 2 alkalmas MAVEX body shape lifting
  • 2 alkalmas 30 perces gépi nyirokmasszázs
  • 1 alkalmas 2x20x20 cm test HIFU
340 000Ft
428 000Ft
Extra zsírbontó, alakformáló, narancsbőr kezelő csomag
Látványos eredmény a leghatásosabb alakformáló kezelésekkel!
CSOMAG TARTALMA

  • 1 alkalmas test HIFU 3x20x20 cm
  • 3 alkalmas MAVEX body shape lifting
  • 3 alkalmas gépi nyirokmasszázs
  • 5 alkalmas Lipo X ultrahangos kezelés
380 000Ft
483 000Ft
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!