Ugrás az oldal tetejére

36 tűs ránctalanítás

36 tűs ránctalanítás

Mikroinjekciós Arc-Nyak-Dekoltázs feszesítés, ránctalanítás egyszerre 36 tű alkalmazásával!

 

Minden Nő életében elérkezik az az időszak, életkor, mikor a krémek, kozmetikai kezelések pillanatnyinak, kevésnek vagy már hatástalannak tűnnek. Ekkor gondolkodunk el, hogy mely arckezelés oldhatná meg a problémánkat műtét vagy drasztikus beavatkozás nélkül. Erre a problémára nyújt hatékony megoldást a Nőknek a mikroinjekciós ránctalanító, feszesítő kezelésünk. A bőrfiatalító kezeléssel hatékonyabban kezelhetőek a ráncok és a petyhüdt bőr.

 


Hogyan történik a kezelés?

 

Az arckezelést egy kötetlen konzultáció előzi meg, amely során megbeszéljük a kezelés menetét, valamint minden felmerülő kérdést. Amennyiben a ránctalanító kezelés mellett dönt, a következőképp fogunk eljárni:

  1. Sminkeltávolítás után bőrfertőtlenítést végzünk majd érzéstelenítő krémet masszírozunk be a kezelendő felületre, melynek hatóideje 15-20 perc.
  2. Megtörténik a injekciózás, majd ismételt bőrfertőtlenítés után egy nyugtató arcmaszk felhelyezésére kerül sor.
  3. A kezelést egy speciális géppel végezzük, melyen 36 tűs fej helyezkedik el. A gép ütemes ki-be irányuló pulzálásokat (ez lehet gyorsabb vagy lassabb) végez beállítás szerint. Arckezelés folyamán a kezelt területen különböző mélységet tudunk használni. Ez mm pontossággal beállítható így nem fordulnak elő bevérzések.
  4. A feszesítő kezelés során a bőrbe hyaluronsavat, ránctalanító szérumokat, vitaminokat, ásványi anyagokat juttatunk be.

 

A ránctalanítás 2 síkon megy végbe: egyszer a hatóanyag fejti ki hatását, majd egyidejűleg a bőrben a sok mikroszúrásnak köszönhetően beindul a kollagén, és az elasztin termelődése, azaz a bőr öngyógyító folyamatot indít be.

Árak
36 tűs eljárás alkalmanként
30 000Ft
Jelentkezzen be most 36 tűs mikroinjekciós ránctalanító kezelésre
KÉRJEN INGYENES VISSZAHÍVÁST

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!